Nagelbijters arrangement
  nagelbijter
 
Geluk voor Handen

Geluk voor handen © 2008-2017 | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Studioregels

Ontwerp, fotografie en realisatie website Studio Haasbroek.nl

Ben je een nagelbijter en denk je dat er geen toekomst meer zit in je nagels, schaam je je misschien zelfs voor je handen? Met mijn speciale nagelbijtersarrangement ben je in staat om van het nagelbijten af te komen.

Bij nagelbijters groeien de nagels veel sneller, en dus moet je vooral in de eerste weken van het arrangement vaker terug komen. Ook vraag ik je om twee keer per dag je nagels en nagelriemen te verzorgen met een speciale nagelriemolie. Samen zullen we ons moeten inzetten, maar je zult versteld staan zelfs al na de eerste behandeling.


Week 1
Er wordt een nieuwe set kunstnagels geplaatst nadat de nagelriemen verzorgd zijn. Deze set wordt niet echt verlengd omdat je eerst moet wennen aan de nagels. Je bent gewend alles met je vingertoppen te doen en als ik de nagels te lang maak heb je meer kans om ze te stoten of te breken. Ook worden je handen na de behandeling heerlijk gemasseerd met een zeer voedende handcreme.

Week 2
Je komt terug om de nagels te laten zien ter controle, als het nodig repareer ik de nagels en randjes worden weggevijld zodat je daar niet aan kan gaan bijten.

Week 3
Je komt wederom terug maar nu om je nagels te laten opvullen. Je zult er versteld van staan hoe snel je nagels groeien en de kunstnagel dus is uitgegroeid.

Week 4
Ter controle van de nagels na de nabehandeling kom je nogmaals langs. Wederom zal ik reparaties uitvoeren daar waar nodig is en eventuele randjes wegvijlen. Je bent waarschijnlijk al zo vooruit gegaan dat je nu pas over twee weken weer terug moet komen.

Week 6
Een laatste opvulbehandeling is nu nodig. Je kunt beslissen om na deze behandeling terug te komen om de ongeveer drie weken wat normaal is voor een nabehandeling. Of je kiest ervoor als je zeker weet dat je echt niet meer zal gaan bijten de nagels te laten verwijderen nadat ze een aantal weken zijn uitgegroeid.

De afspraken voor dit arrangement worden vooraf gemaakt.